whooami.blogg.se

2013-01-26
12:28:34

Påväg till Luleå
Förra helgen fick jag äntligen tillbaka mitt internet på mobilen som jag hade haft borta i 3-4 veckor. Jag trodde det hade något med abonnemanget att göra men det var tydligen bara någon inställning på mobilen jag råkat trycka på. Lite irriterande när jag fick veta det ända jag behövde göra var att trycka på en knapp för att få det tillbaka.

Men så går det ibland, sitter i alla fall i mini coopern med föräldrarna nu och vi är påväg till Luleå. Roligt roligt, tänkte ni kunde få en bild också.

2013-01-25
21:59:54

Gör pluggandet lättare
Hoppas det är många där ute som har mer kul än jag ikväll. Sitter och skriver religion och kommer göra det fram till 23:55 eller något. Skulle helst bara vilja gå och sova nu på en gång eftersom jag somna lite sent igår.
 
Finns 2 saker jag önskar jag hade nu för att göra skrivandet till religionen lite lättare
             och                        
 
Om någon känner sig villig så är det bara att titta förbi med det!
 

2013-01-25
15:21:10

Skaffa valp?
Är med Gabriella nu och vi pratar om olika djur vi vill ha. Det som lockar mest just nu är en illervalp. Vi har kollat lite videor och bilder, det går inte att beskriva hur söta dom är. Gabriellas syster och hennes dåvarande kille hade en iller. Skulle helst vilja börja med en valp och att den sen får växa och bli stor istället för att köpa en vuxen direkt. Om man har tur så lever dom upp till 12 år annars brukar dom bli runt 5-7.
 
 
 Hittade en väldigt söt video, från 0:35 ungefär så börjar det som är sötast.

2013-01-24
19:41:48

Tatueringstankar
Har kommit hem, ätit och nu slagit upp böckerna för att skriva klart turism arbetet. Kul att jag skrev på skolan idag men glömde skicka det till mig själv så måste skriva om det. Ska skickas in senast idag så...
 
Nog pratat om det nu, tänkte lite på tatueringar osv idag. Har länge velat tatuera mig, har fått göra det sen jag var 15 men har inte skett ännu. Vet egentligen inte varför, väntar kanske på rätt tillfälle eller något. Vet i alla fall vad och vart jag vill ha, har vetat det sen jag var 16.
Vill ha en hyacintblomma på utsidan av höger fot bakom "knölen" eller vad man ska säga. Varför jag vill ha just en hyacint är för att dom står för att tro på sig själv.
Jag vill inte ha hela plantan om man säger så, vill bara ha en liten blomma. Har hittat en bild som jag gillar och som jag kommer likna om jag gör en.
 
Kanske inte syns så bra, den är lite suddig men på ett ungefär i alla fall.

2013-01-24
09:37:57

Voklon.....
Sitter på turismen och gör det jag ska? haha... De flesta i klassen har sovmorgon idag men jag och Gabriella sitter på lektionen. Vi kollade lite på hennes gamla blogg nyss och då hitta vi en video som är lite söt.
 
 

2013-01-23
21:09:49

och.... Beställd!
Har just mätt alla möjliga längder på min kropp och eftersom jag är så kort så har vi valt att skräddarsy min klänning redan där då vi beställde den. Kommer få den någon gång i februari mest troligt. Som jag sa tidigare, kanske är lite tidigt men om det skulle va något problem så har jag faktiskt tid att ändra det. Det gäller bara att inte äta upp sig så mycket tills balen då haha.
 
Jag sa i ett tidigare inlägg att det går att beställa bröllopsklänningar på den sidan också, men även så mycket mer. Det finns alla typer av klänningar som tex evening eller cocktail klänningar men det finns skor och bröllopspresenter och sånt också. Men som sagt, mycket fina balklänningar kan man hitta där.
 
Länkar sidan igen
http://www.jjshouse.com/ 
 

2013-01-23
13:37:44

Turism, resa och Bamse
Ett litet snabbt inlägg kanske. Har egentligen slutat men eftersom jag bor ute i lillpite så är det ett tag tills bussen går. Det är även länge tills Gabriella slutar så ska för en gångs skull vara duktig, ska ta och skriva klart en turism uppsats som ska lämnas in imorgon. Jag är en sån som har jättesvårt att plugga och göra läxor på skolan men nu har jag bestämt att jag ska skriva klart detta på skolan.
 
Gud vad jag vill resa! Till alla möjliga ställen men nu närmast till Santorini. Var där när jag var 15 med Gabriella och Ida, massor kul. Tror det skulle bli ännu roligare nu att åka dit. Saknar själva stället vi var på också, hotellet vi bodde på och sånt. Saknar även alla restaurangerna som låg efter stranden där vi bodde. Men om jag skulle åka dit nu, vilket jag typ ska göra till sommaren(?), så skulle jag inte köpa så mycket saker, mer mat och sånt.  
 
När vi åker dit igen så hoppas jag massor att denna sötnos finns kvar. Vi kallade han Bamse, han ser ut som en på grund av hans öron. Han var jätteglad av sig också man kunde inte inte le då man såg han. Han följde oss på en långpromenad och upp i bergen och sånt.

2013-01-22
20:59:34

I fredags
Nu ska jag berätta lite om i fredags. Har inte så myckat att säga kanske, det var väldigt kul i alla fall. Jag och Gabriella for in till stan då, till Anton och var där med lite folk och så. Vi drog vidare till Jens sen och var där.
Lovade ju en bild på outfiten så bäst jag håller det jag lovar då kanske haha
  
Dissa skitig spegel, ska rengöra den nån gång då jag har ork
 
Jag tod nån bild samma fredag fast tidigare och på skolan, gud vad man ser brun-orange ut i det ljuset..

2013-01-22
14:30:05

Less, träning och balklänning
Sitter på designen och har kul, nja.... Vi håller i alla fall på att designa smörknivar, hur gör du när du smörar? haha. Åh jag blev hungrig nu, har ju en halv baguette i min väska, blir väl att äta upp den sen eller nått.
Igår träna jag på crosstrainern. Vi har ju köpt hem en sån och det är väldigt bra, den ska dock köras till vår lägenhet i boliden så jag kommer inte ha så stor använding av den. Blir nog att köpa en som vi ska ha hemma också. Hur som helst så tränade jag i 90 minuter på den, har gjort det alla gånger men igår så brände jag 935 kalorier, det är mycket mer än jag bränt förr så. Är rätt nöjd idag.

Inte min bild såklart men har ingen bild på den vi har hemma så tog från google.
 
Jag börjar bli gode less skolan nu, vill bara ta studenten så det är klart. Känns som att jag inte riktigt kan leva nu som jag vill för det är så mycket i skolan. Blir väl dock att plugga vidare sen skulle jag tro så kommer ju inte slippa skolan helt men blir ändå en helt annan sak då.
Förra veckan satt jag och Gabriella och kollade på balklänningar. Ni kanske tycker det är lite tidigt redan nu men känns ändå bra att va ute i god tid så man kan byta och fixa och så om det skulle vara något fel. Hittade en jag tycker om massor och förhoppningsvis kommer beställa hem snart. Mina föräldrar tycker också den var väldigt fin så blir nog att testa den och så vidare i alla fall.
 
Jag länkar sidan jag hittade klänningen på för det finns massor med fina klänningar där till bra pris och många på rea. Nu har jag länkat direkt till balklänningar, om någon är intresserad av bröllopsklänningar eller liknande så finns det också på den sidan. Det går även att få klänningen efter sina egna mått, det finns storlekstabeller och så vidare på sidan.  
http://www.jjshouse.com/se/Balklanningar-c18/?la=fromnavmenu 

2013-01-20
02:08:01

Smyckeskål
Sitter  och rensar/sorterar mina smycken. Har ändå några som jag gillar men är ganska dålig på att använda dom, tyvärr. Måste bli bättre på det för älskar smycken. Har dock svårt att hinna kolla igenom på morron innan jag ska till skolan eftersom jag försover mig 98% av gångerna haha. Har då bara 20-30min på mig att hinna göra mig klar och då blir det kämpigt att hinna matcha smycken till kläder osv.
 
Har i alla fall endel av smyckena i denna glasskål
 
Haha hitta denna också. Nog har jag ju ganska söt hund nog.
 
 
 
 
 

2013-01-18
19:33:48

Förklaring
Asså jag vill ju som skriva på bloggen osv. Så då tänker jag ut nått inlägg att skriva men väntar med det så det hinner hända något nytt att skriva om, men då kan jag inte skriva om det eftersom jag inte ännu skrivit det första inlägget åsså bygger det på sådär haha.
Så nu har jag bestämt att jag ska snabbskriva om mina 3 senaste veckor, eller vad det är, som jag inte skrivit om.
 
Ska dock inte göra det i detta inlägget, utan nu ska jag fixa mig klart inför staden som väntar på mig och Gabriella. Skulle egentligen inte vara med henne ikväll men blev så ändå.
Men nu ska jag dra, hade tänkt lägga in en bild på outfiten men det får bli imorgon eller så.