whooami.blogg.se

2013-05-21
18:33:50

Softar i solen
Sitter och softar i solen nu och dunkar musik. Marcus, Robin, Anton och Andreas står och slipar. Jag får vara musikskötare haha.

Färgade håret igår, blev nästan ingen skillnad. Hade velat ha det mörkare men aja.



Har haft 4 prov idag... Så går det om man varit sjuk halva våren typ. Läraren kollade igenom proven jag skrev lite snabbt då jag var klar. Det gick bra på dom, åh så skönt. Inte mycket kvar innan studenten nu.

2013-05-11
23:54:12

Duscha skithund!
Idag smet min hund, Rippe. Såklart sprang han ju ner till ängen och rulla sig i koskit osv. Inte fresh alls! Så det var bara kasta in han i duschen med shampoo och allt. Eftersom han är en ja, blandras, men mest finsk spets så behöver vi aldrig tvätta han. Dom är så pass renliga av sig.
Jag trodde det skulle bli ett större äventyr än det blev men han var jätteduktig. Försökte inte kämpa sig ur duschen en enda gång, utan väntade tills jag sa att det var okej att gå ut.  
 
Har tyvärr inga bra bilder eftersom han rörde sig så mycket efteråt, dom här får duga.
 

2013-05-09
17:55:54

Sjuk igen??
Japp... Då blev man rejält sjuk igen i början av veckan. Som att jag har tid eller ork för det!?
Det känns ju ännu jobbigare då jag redan varit riktigt sjuk i vår. Just innan påsk så blev jag förkyld-sjuk och så fick jag halsfluss på det och sen började jag spy och grejer också. Inte så roligt! 
Var till vårdcentralen igår men hade inte fått halsfluss igen, har dock ondare i halsen nu än vad jag hade då jag hade halsfluss. Jag hoppas bara att jag blir frisk snart, är så äckligt less detta nu!
 
 Dom här 3 kommer då till bra användning i alla fall.  
 
 
  

2013-05-04
23:32:00

Luleå
Var till Luleå idag med Gabriella och shoppade. Detta är vad jag köpte:
 
Vanliga bomulls tights, H&M 
 
Hotpants, Gina tricot
 
Kjol, H&M
 
Mat, MAX
 
Äkta silverring, Ur&Penn
 
Köpte en present till mamma på hennes namnsdag från mig och pappa. Det var en ask med ett äkta guldhansband och tillhörande örhängen, alla hade en diamant/sten också.
 
Något suddig bild från då vi satt i bilen, Gabriella och jag i alla fall.
 
Åt det här till middag igår och det var typ överdrivet gott. Grillad entrecote, 2 olika såser + hemmagjordt potatisgrejs i ugn.

2013-05-03
21:12:20

Gårdagen
Gårdagens kväll blev betydligt  bättre än dagen hade varit. Hann dock bli gode less då jag missa bussen in till stan. Som tur är så hade man en  snäll mamma som orkade skjutsa. 

Var med Gabriella, Jocke och Fabian hela kvällen. Sen träffa vi massa medan vi gick runt, Fouad (F-jay) var med oss i princip hela kvällen också. Senare kom Anton in till stan och var med oss tills vi skulle hem, då följde han med mig och sov här. Alltså gud vad Jocke och Fabian kittla mig haha, helt sjukt!
 
Blev inte att gå i affärer så mycket men köpte detta i alla fall. 
 
Ear cuff + ear cuff 
 
Har bestämt mig för att testa ricinolja eftersom det är omöjligt att få mitt hår att växa. Har jag tur så går det lite lättare med hjälp av detta. 
 
Haha det är så många som köpt ricinolja till håret nu att dom har gjort en egen flaska för det. 

2013-05-03
13:56:24

Mysig..
Har inte varit så jobbig dag idag. Hade bara två lektioner, behövde inte gå på svenskan. Finns inte så mycket att säga om dagen. Sitter och väntar på bussen nu annars har jag varit med Gabriella den senaste tiden.
Ska skriva om gårdagens kväll men får göra det när jag kommer hem istället, hinner inte nu.
Skönt med fredag i alla fall, undra vad som händer i helgen. Vet några saker men frågan är om tiden finns? Har en del skolgrejer jag måste göra nu i helgen.  
 
Mysig..
 
 
Kanske lite mörka bilder men aja, nu får det vara så.
 

2013-05-02
16:18:29

Gott!
Äntligen slutat! Sitter på mammas jobb nu och hade turen att få kaffe och smörgåstårta! Passar sjukt bra då jag både är jättehungrig och jättetrött.



Mums!


Blir tjejkväll med Gabriella ikväll. Kunde inte gå först för skulle skriva klart ett prov imorgon så behövde plugga, men fick veta idag att det jag redan hade gjort räckte.



2013-05-02
13:34:08

Jobbigt nu
Den här dagen alltså... Oj så dryg den är, riktigt kass. Börja med att det blev lite missförstånd på morgon och så ringde inte klockan då den skulle så försov mig lite. Det har egentligen inte hänt så mycket mer jobbigt men dock har en annan sak påverkat min dag väldigt mycket och gjort den så jobbig som den egentligen inte är.

Men nu ska man inte vara sån, resten av dagen blir säkert bra. Sitter i fiket med F-jay nu och väntar på att en lektion ska börja.

2013-05-01
21:40:00

Mer detaljerat från gårdagen + ps. om inlägget igår
Helt okej kväll igår, höll till i Klubbgärdet. Gjorde egentligen inte så mycket, satt vid en eldstad med lite folk och  mös. Vi höll ju till inomhus också såklart. Lite senare gick vi in till stan för att en del skulle äta. Efter det for jag till Anton och sov där. Har inte hänt så mycket idag, kom hem för ett tag sen.
 
Ps. Ska lägga till lite till inlägget jag skrev igår. Då jag blev påkörd av bilen så flög jag ner i diket och slog huvudet i en sten jättehårt. Hade jag inte haft hjälm hade jag varit död. Men det gick ändå väldigt bra, låg på sjukhus i 2 dagar bara och bröt ingenting eller så. Fick dock inte fara till skolan på 3 veckor och fick inte springa på 4, det var jobbigt att inte få springa tyckte jag.
 
Den här lilla stackaren hitta jag och Gabriella igår vid en busskur på skolan.