whooami.blogg.se

2012-12-28
02:54:54

Jätteinlägg
Förra veckan:
Kommer egentligen inte ihåg vad som hände förra veckan, pluggade nog mest bara.
Dock fikade jag och Gabriella en av dagarna i alla fall på Café Piteå, mysigt. Mohammed och Kevin kom dit också, det var ju trevligt.
 
 
 
Sen åt jag och Gabriella på Sunes någon dag också.
 
Sen var jag med Tommy på torsdagen också, vi såg film, True Blood. Vi började se på säsong 3, jag har bara sett 1 och 2 förr men det finns ju ända upp till säsong 5-6 något så man har en del att ta igen haha.
 
Tog denna nån gång förra veckan, brukar inte ha uppsatt så mycket på bilder men den här gången så.
 
Den här veckan:
Den här veckan så var det ju julafton i måndags. I år var det bara jag och mina 2 stora systrar, det var väldigt mysigt. Ganska skönt att bara vara vi 3 för då kunde man göra lite mer som man ville, vi blev lite friare med vad vi skulle ha på julbordet som exempel haha.
 
Syrrans fina Disney julporslin. Musse pigg.
Lady och Lufsen.
Snövit
Syrran gratinerade julskinkan, mycket vacker. God var den också!
 Så här såg hela bordet ut.
Min tallrik, eller egentligen mina tallrikar... Tyckte det rymdes bättre på 2 haha.
Efterrätten, mums!
Syrrans chihuahua tyckte att Lady och Lufsen på tvn var mycket intressant.
 
Sen på måndags kvällen när jag kommit hem och så vidare så kom Martin hit, trevligt trevligt. Dagen efter så for jag till mormor och morfar och åt julmat igen med lite folk från släkten.
I onsdags så kom Gabriella hit, jag lagade middag åt oss. Senare så såg vi The Human Centipede 1 och 2. Asså den som har gjort dom filmerna säger jag bara.... Usch! Var tvungen gå ut från rummet några gånger för att få friskluft så jag inte skulle spy haha. Så sjuka filmer, helt sinnes! Har bara sett South Park versionen tidigare, dom här var lite värre......
Idag torsdag, fast nu är det dock fredag, så har jag städat i mitt rum och rensat i kläder och så vidare. Inte så roligt men behövligt. Blir att vakna tidigt imorgon för att åka med Gabriella in till stan och gå på mellandagsrean. Blir ju roligt, har massor jag behöver köpa. Man får ju se hur mycket pengar som finns kvar när man kommer hem haha. Blir att handla nyårs grejs imorgon också såklart, har en idé om hur jag vill se ut men vi får se vad det blir.

2012-12-14
21:18:06

Loke
En av våra kissar är lite annorlunda. Han gillar tomat, chips och sånna saker. Ibland kan han morra som en hund om man kommer för nära hans mat, låter lite kul. Han spinner också sjukt högt, om han tex hoppar upp i sängen och vill man ska mysa med han så börjar han "klösa" i täcket, slicka på det och spinna massor medans. Nu när han kom in i mitt rum så gick han till sin favoritplats direkt. Vilket är under en pall som är täckt med tyg så det är inte så lätt att komma in under den heller.







2012-12-14
13:26:01

Min klass!
Asså vad är det här?? hahhha, asså min klass påriktigt! Jag orkar som inte riktigt, vet inte vad jag ska säga heller. Måste bara säga att dom är väldigt roliga och jag sitter och skrattar sönder åt alla. Bättre klass är nog svårt att hitta om jag ska vara ärlig, alla är så sjkut härliga.

2012-12-13
19:43:56

Vad ska man skriva här?
Igår hade min klass föreläsning från ltu, han hade den i 2 timmar på engelska!! Tur att man fick sånt här då


Sen då man äntligen slutade så gick jag på stan med Gabriella och köpte lite julklappar. När man kom hem hände det inte så mycket, pluggade lite osv.

2012-12-11
21:03:00

Avis och vill njuta
Eftersom föräldrarna åker på lördag så var jag och mamma och handlade hem massa mat idag så jag inte behöver svälta haha, medan dom är borta. Börjar bli riktigt avis på att dom ska åka men ångrar nog ändå inte att jag valde att stanna hemma?
 
Jag måste bli bättre på att lägga mig i tid, somnade vid 2 inatt. Jag är en sån som verkligen inte klarar för lite sömn, får bara ont i huvudet och håller på att somna på lektionerna.
 
Nu ska jag duscha, måste dock säga att jag hade väldigt gärna velat sitta där i bilden ist med nån man tycker om och bara njuta. Det fick mig btw att tänka på att jag och Gabriella borde dra till phb någon dag eller så.
 
 

2012-12-10
21:14:27

Innebandy och family guy
Gud vad jag har ont i huvudet, är helt sjukt. Inte så kul men så går det ibland. Något annat som dock var kul var att spela innebandy idag. Det var jag, Gabriella och 7 pojkar som spelade. Inte helt fel, dom är väldigt duktiga. Ramlade också x antal gånger haha, så har fått en bula under höger knä. Men sånt får man tåla.
 
Ska se family guy nu, är min nya serie att nöta. Har faktiskt inte sett det så mycket förr, men det är riktigt bra ju.

2012-12-09
20:00:57

Inlägg på vägen hem
Varför inte göra ett inlägg när jag ändå bara sitter i bilen påväg hem. Har varit och solat igen, kanske var sista gången innan dom åker? Vi får se om det blir en gång till eller inte. Kan iaf säga att jag har blivit lite brunare och man klagar ju inte.
Tog en bild på solariumet så kan väl lägga in den.


Vi får se om jag kanske tränar när jag kommer hem. Känns rätt skönt, hoppas jag är lika taggad när jag kommer hem.


2012-12-09
15:53:30

Pepparkaksbak och gangster
Gårdagen var väldigt bra, började med att båda stora syrrorna kom hem och hälsade på. Det var mysigt, vi bakade pepparkakor, åt julskinka och drack chokladglögg.  Mums!
 
Har några bilder från bakandet
  
  
 
 
   
 
Senare på kvällen så for jag till Gabriella för att fixa mig inför kvällens partaj. Vi skulle klä ut oss till något som började på G, jag klädde ut mig till en gangster och Gabriella till en geisha.
 
 
Denna bilden är dock Gabriellas, fick låna den av henne eftersom jag själv var så smart att glömma ta egna bilder.

2012-12-07
22:32:33

Träning zumba
Har just tränat, gud så skönt! Älskar som allt med att träna, känslan när man bestämmer sig för att göra det, känslan under själva träningen och känslan efter också. Bara synd man är lite för trött ibland för att orka.
Jag tränar ju hemma för tillfället eftersom jag inte skaffat gymkort ännu, blir väl förhoppningsvis snart iaf. Men när jag tränar hemma så tränar jag zumba. Har några skivor jag använder mig av. Försökte hitta på youtube, hade för mig att det fanns där också men hittade inte.
 
Såhär ser iaf skivorna ut som jag använder
 
 
  

2012-12-07
18:29:33

Fulaste brännan
Övningskörde idag, 5e lektionen så börjar väl smått närma mig. Nä, kommer inte ta kortet förrän efter jul, nyår och så vidare. Mamma och pappa åker utomlands nästa lördag och hinner inte ta det före så. Är ju lite synd eftersom det hade varit skönt att ha det under tiden dom är borta.
 
 Kom nyss hem från solariumet, vi var och solade idag också. Säg till mig om det finns något som är skönare än att ligga där i solariumet och lyssna på musik. Kom nu på att i somras när jag var i Georgien så fick jag då den fulaste brännan jag har haft iaf haha.

2012-12-06
21:29:55

Att göra lite sånt här...
Ikväll så hittade man på att göra lite sånt här:
 
Var ju kul, var ett tag sen senast. Använde mig av en av metallbrickorna i mitten och det blev såhär:

2012-12-06
16:36:35

Bättre ljus och turism
Äntligen slutat, torsdagar är den jobbigaste dagen för mig iaf. Sitter dock på skolan och drygar nu, väntar på mamma som slutar halv 5. Älskar att jag och Gabriella har turism tillsammans så vi kan göra grupparbeten ihop haha, vi är ganska lejda på dom lektionerna men jobbar ändå bra.

Eftersom jag har så tråkigt medan jag väntar så tog jag en ny bild på håret, det såg nästan svart ut på den andra men det är det inte.

Haha den blev lite sned men orkar inte kolla upp nu hur man fixar det.

2012-12-06
12:58:43

Diskutionsfika
Första inlägget från mobilen, kändes lite kul att kunna skriva när jag än vill och har lust så...

Sitter i fiket med Gabriella och diskuterar + äter lite sånt här...



2012-12-05
23:49:53

Ny färg
Färgade håret ikväll som sagt, blev helt okej. Lägger väl ut en liten bild också men sen ska jag sova.
 

2012-12-05
19:44:39

Ny blogg
Så... tänkte börja blogga igen, har som fått tillbaka suget för det.
 
Haha, börja skriva innan jag for och sola men hann inte klart så skriver lite snabbt nu då. Ska nämligen gå och färga håret men lägger säkert in en bild senare eller så när det är klart!


2012-12-04
17:55:56

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.